ACS VIKINGS BASKETBALL ACADEMY

Str. Plăieșilor, nr. 9, Iași

Sală de antrenamente

0746.800.956

Sună acum

contact@vikingsbasketball.ro

Trimite mesaj

Festivitatea de premiere a Campionatului Municipal Iași

Weekendul ne-a adus o festivitate de premiere umplută cu mare bucurie, atât pentru noi, dar și pentru ceilalți participanți. Am avut ocazia să ne bucurăm în calitate de antrenori, dar și de organizatori ai Campionatului Municipal Iași. Categoria U12 a fost pe departe cea mai reusita dintre toate și se incheie cu un loc III pentru vikingii cei mici. Ne simțim nevoiți să îi menționăm pe fiecare dintre vikingii care au participat:
 1. Țugulea Ștefan (selecționat și in BEST FIVE)
 2. Andrei Lupu (cu un progres fantastic de la turneu la turneu)
 3. Amariei Ștefan
 4. Călin Pavel
 5. Damian Lupu
 6. Samoilă David
 7. Rotaru Fabian
 8. Talpag Codrin (revelația anului privind prezența la antrenamente)
 9. David Glavan
 10. Bejan Stefan (jumătate sportiv-jumătate olimpic național la informatică)
 11. Sașa Dilan
 12. Onișoru Mateo !!!
 13. Balan David !!! (cei 2 menționați anterior chiar iubesc baschetul)
 14. Gurzu Mihai
 15. Lupu Gabi (al 6-lea om pentru noi la fiecare meci)
Ei sunt abia la început de drum și nici măcar nu au idee ce aventură frumoasă îi așteaptă. Vikingii de la U15 știu despre ce e vorba, și dacă în Campionatul Național nu au jucat prea mult (datorită lor), au profitat de ceea ce a părut pentru unii o categorie delăsătoare și au ajuns campioni municipali, după un loc II de la U14 de anul trecut. Ce e drept, măcar acum s-au trezit și au început să se antreneze cu simț de răspundere (și să invețe mai mult, să sperăm). Categoric, un grup EXCEPȚIONAL de tineri (cu buletin la mână în toată regula).
Pe ei nu îi mai enumerăm, îi știți de la cel mai mare pană la cel mai mic (Răzvan Blihoghe și Răzvanel, cel mic), amândoi cu zâmbetul până la urechi indiferent de situație. Cel mai mic e defapt U13, și va continua pregătirea pentru ultimul turneu de la Municipal pentru U14, împreună cu Bută, amândoi, incă fără buletin.

.

Distribuie articolul

BLOG

Cele mai noi articole